Rejser

Ligesom på mange andre felter på Sportsakademiet, så har vi igen vagt at give mulighed for stor frihed og fleksibilitet i forhold til vores udbud af rejser.

Du kan selv frit vælge imellem forskellige rejser på forskellige tidspunkter af året, med forskelligt indhold til forskellige destinationer. Om du vælger ”ingen” rejse eller alle tre afgør du selv sammen med dine forældre.

Playitas på Fuerteventura
Du skal vælge denne rejse hvis du kan lide forskellige slags træning og sport. Playitas er et ferieressort med næsten alt hvad du kan forestille dig af idrætsfaciliteter. I løbet af ugen vil der være en vekslen imellem fælles træningspas hvor du vil komme til at prøve aktiviteter du aldrig har prøvet før samt rig mulighed for specifik selvtræning.

Udover at komme hjem i bedst mulig fysisk form også at kunne prale med en lækker sommertan til den kommende julemåned er sgu ikke så ringe.

Tidspunkt: Sidst i november
Pris 5200,- (i skoleåret 21/22)

Skituren
På vores skitur tager vi til de østrigske alper. Destinationen kan skifte lidt fra år til år. Fælles for alle ture er, at vi arrangerer turen således at den kombinerer muligheden for masser af fedt skiløb (eller på snowboard eller telemark-ski) med fællesoplevelser samt fysiske træningspas så formen holdes ved lige på alle måder.

Alle uanset forudsætninger kan selvfølgelig deltage i turen. Der vil hver eneste dag være både instruktion/challenges på hold samt fritid i sneen.

Tidspunkt: Typisk sidst i januar
Pris 5600,- (i skoleåret 21/22)

Spanien
Årets sidste rejsemulighed har fokus på oplevelser i holdsportens verden. Vi skal se noget fodbold/håndbold og måske også andre sportsgrene hvis dette byder sig til. Desuden så er Spanien et helt anderledes land at rejse til med enormt fede oplevelser og en helt anden kultur end vi er vant til. Også på denne tur ligger der naturligvis fysisk træning hver eneste dag – og hvor muligt vil vi naturligvis gøre brug af de særlige natur-, aktivitets- og kulturelle forhold Spanien byder på.

Tidspunkt: Foråret
Pris 6.000,- (i skoleåret 21/22)

Fælles for alle rejser er at de først skal tilvælges bindende umiddelbart efter (!) skolestart så du kender din egen kalender i forhold til evt. væsentlige kampe, turneringer eller træningslejre.
Den præcise placering varierer let fra år til år men fremgår af den kalender, der fremsendes til det respektive elevhold i løbet af foråret inden skolestart.

Bliv elev eller book et besøg og en rundvisning

Seneste nyt fra Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Click here to Troubleshoot.