Undervisning

Vi er også ambitiøse og nytænkende ift. din boglige undervisning

Vores tilgang til undervisning er valgt ud fra, hvad der er ført forskningsmæssigt belæg for giver mest meningsfuld læring hos de unge mennesker.

Som den mest moderne skole med alt hvad der findes af isenkram på AV- og IT-fronten kombineret med et underviser-team som også formår at udnytte disse muligheder kan vi også på det boglige område byde på helt enestående muligheder.

I 10. årgang som vi har valgt at holde karakter- og prøvefri gives feedback i form af udførlige, konstruktive udtalelser, der gør det muligt for den unge både at kunne vurdere eget standpunkt samt give helt konkrete anvisninger hvor den enkelte skal fokusere for at øge udbyttet af arbejdet.

Gennemgående redskaber i undervisningen vil være Coorperative learning & Flipped classroom som giver den bedst tænkelige udnyttelse af undervisningstiden med højest mulige elev(!)aktivitetsniveau.

Man lærer ikke når man lytter – man lærer først når man anvender sin nye viden.

Bliv elev eller book et besøg og en rundvisning

Seneste nyt fra Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Efterskolen Sports Academy Denmark har indgået et stærkt samarbejde med Kodokan Odense. Vi kan derfor tilbyde dig at dyrke kampsport på højt niveau, mens du er elev på efterskolen.
Se mere på www.sportsacademydenmark.dk
Efterskolen Sports Academy Denmark har indgået et stærkt samarbejde med Svømmeklubben FREM. Vi kan derfor tilbyde dig at dyrke svømning på højt niveau, mens du er elev på efterskolen.
Se mere på www.sportsacademydenmark.dk