Tennis TCO/FBT


Se folder HER
Se Fruens Bøge Tennisklub hjemmeside HER
Se Tennis Club Odense hjemmeside HER

Juniortennis TCO/FBT og Sports Academy Denmark

Sports Academy Denmark har indgået et tæt og unikt samarbejde med Juniortennis TCO/FBT.
Det betyder, at du som tennisspiller kan blive en del af et fantastisk træningsmiljø, mens du er elev på Sports Academy Denmark.

Juniortennis TCO/FBT
Fruens Bøge Tennisklub og Tennis Club Odense er de største tennisklubber på Fyn. Vi er to selvstændige tennisklubber der dog har indgået en tæt samarbejdsaftale om fælles juniortennis, Juniortennis TCO/FBT. Det betyder, at klubbernes juniortennis sker i et træningsfællesskab med fælles målsætning, strategi og træningsforhold.

Vores vision er at skabe et solidt og inspirerende talentudviklingsmiljø for vores juniortennisspillere. Vi arbejder på at skabe en stærk kultur, hvor fællesskab og selvstændighed kan gå hånd i hånd. Vi vil lære alle vores juniorspillere at indgå i gode sociale relationer og opnå livslang glæde ved deltagelse i spillet og klublivet. Tennis er en unik sport, hvor der kan udvikles og opnås mange værdifulde færdigheder til brug resten af livet. Vores atleter skal udvikle sig som tennisspillere og som hele mennesker.

Som tennisspiller i Juniortennis TCO/FBT forventer vi, at du aktivt indgår i dette træningsfællesskab og konstruktivt bidrager til et sportsmiljø, hvor alle har lyst til at udvikle og udfordre sig selv og hinanden. Omvendt kan du som atlet også forvente:

• En struktureret trænings- og turneringsplan med udgangspunkt i din personlige udvikling og ambitioner.

• En kompetent og professionel trænerstab som arbejder med udgangspunkt i den enkelte atlets udvikling. Cheftræner, Anastasia Yakimova (FBT) og Frank Petersen (TCO)

• Fantastiske faciliteter med 22 udendørsbaner fordelt på de 2 klubbers anlæg og 8 indendørsbaner til rådighed.

• Et unikt træningsmiljø med dygtige spillere på Fyn.

I Juniortennis TCO/FBT har vi en sammenhængende kultur med klare værdier. Vi er ambitiøse, er ansvarlige og vægter en kultur med et stærkt sammenhold.

Juniortennis skal være for alle juniorspillere i et klubfællesskab, og vi skal sikre at træningen matcher alle spillernes reelle behov, gældende for både begynder-, bredde-, turnerings- og elitespillere.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i træningsfællesskabet Juniortennis TCO/FBT.