Team Odense Q

Se folder HER
Se hjemmeside HER

Team Odense Q  og Sports Academy Denmark

Sports Academy Denmark har indgået et tæt og unikt samarbejde med Team Odense Q.
Som fodboldspiller kan vi derfor tilbyde dig at blive en del af et træningsmiljø i Team Odense Q, mens du samtidig er elev på Sports Academy Denmark.

Team Odense Q
Team Odense Q er et elitesamarbejde mellem Boldklubben Marienlyst, Tarup Paarup IF og Odense Q.
Vores vision er at skabe et trygt, attraktivt og sammenhængende træningsmiljø for pigeungdom fra U10 til U18. Team Odense Q er ”Det fynske talentcenter for piger”, hvor flagskibet er U18 DM-holdet.

Siden etableringen i 2016 er det gået stærkt. Team Odense Q har i dag hold i de øverste rækker i alle årgange, fra U12 til U18. Derudover sender vi hvert år, mange dygtige spillere på opgaver for diverse danske ungdomslandshold.

I Team Odense Q er trivsel og tryghed en forudsætning for udvikling. Vi bruger derfor mange kræfter på at få helheden til at fungere for pigerne. Der skal være styr på uddannelse, logistik og sociale relationer, for at få det til at fungere på banen. Elementer som mod, nysgerrighed, engagement, respekt og positiv attitude, er en vigtig del af vores elitespiller-uddannelse.

For Team Odense Q er Odense Sports Academy et stærkt og attraktivt tilbud. Et tilbud der sammen med mulighederne fra vores øvrige uddannelsespartnere, giver pigeelitespillerne en mulighed for at vælge det helt optimale uddannelsestilbud for dem. En fantastisk Fynsk mulighed for at kombinere deres elitesport på øverste hylde med deres uddannelse.