Sportsdans

Se folder HER
Se hjemmeside HER

OSF/OASK Dans og Sports Academy Denmark

Sports Academy Denmark har indgået et tæt og unikt samarbejde med OSF/OASK Dans. Som atlet kan vi derfor tilbyde dig at blive en del af et træningsmiljø i OSF/OASK Dans, mens du samtidig er elev på Sports Academy Denmark.

OSF/OASK Dans
OSF/OASK Dans er en sportsdanserforening under Danmarks Sportsdanserforbund og dermed medlem af Danmarks Idrætsforbund. Herudover tilbyder vi endvidere mulighed for at turnere under De Danske Danseskoler.

OSF/OASK Dans er en sammenlægning af to sportsdanserforeninger (Odense Sportsdanserforening og Odense Amatør Sportsdanser Klub), som har rod tilbage til starten af 70’erne.  Klubben har siden udviklet sig til at være Odenses største og mest markante forening inden for dansesporten.

Vi tilbyder en bred vifte af danseformer, som enkeltvis eller i samspil kan bidrage til at udvikle dig og dit fundament som danser, uanset om du er sportsdanser, showdanser, modern dancer m.v. Klubben har tilknyttet en professionel sportsdans instruktør med mere end 30 års erfaring inden for danseundervisning. Med speciale i at udvikle dansere efter aldersrelaterede træningsprincipper har dette resulteret i adskillelige danmarksmestre, ligesom det har skabt fundamentet for flere verdensmestre, indenfor sportsdans.

Herudover har vi et stærkt trænerteam som består af tidligere elitesportsdansere, samt andre uddannede og passionerede instruktører indenfor forskellige andre dansestilarter.

Med vores centrale placering i Odense, tæt på Sport Academy Denmark og gode faciliteter, herunder 4 store spejlsale giver vi dig og din eventuelle partner optimal mulighed for træning i perfekte rammer på forskellige tidspunkter alle ugens dage.

OSF/OASK Dans kan tilbyde individuelle træningsforløb.

Når du er danser under Sport Academy Denmark, kan du fortsat turnere for din egen klub.

Vi glæder os til at tage imod dig og hjælpe dig med din udvikling, som danser.