Saiko Odense

Vi er stolte af i samarbejde med Saiko Odense at byde velkommen til Danmarks måske bedste faciliteter til Karatetræning. Saiko Odense har god plads, og en stærk instruktørgruppe med masser af kompetence og erfaring.

Klubben er pga. de optimale lokaleforhold og geografi et samlingssted for landsholds- og talentcenteraktiviteter, kurser og lignende på landsplan.

 

Masser af træning hele ugen

I Saiko trænes traditionel shotokan karate efter moderne træningsprincipper, og med en bred vifte af supplerende tilbud. Foruden den traditionelle holdtræning mandag og onsdag er der rig mulighed for konkurrenceforberedende træning i Kata tirsdag, torsdag og fredag samt Kumite tirsdag og torsdag og herudover adgang til træning på egen hånd og vægttræning i hele klubbens åbningstid.

Ved medlemskab bindes du ikke eksklusivt til Saiko, og du kan således fortsat stille op til stævner og konkurrere for din egen klub hvis du ønsker det, uden at der bliver set skævt til dette.

Saiko Odense er organiseret under SKIF og Dansk Karate Forbund, og du kan således deltage i alle aktiviteter under disse, på lige fod med klubbens øvrige medlemmer.

Saiko Odense glæder sig til at byde dig velkommen og hjælpe dig i din videre udvikling.

 

Kontaktinfo til klubben…

Saiko Odense, Stærmosegårdsvej 40 B, 5230 Odense M, www.saikoodense.dk

Lars Lumby Henriksen, tlf: 2192 3008, e-mail: formand@saikoodense.dk