PadelBoxen

Se folder HER
Se hjemmeside HER

PadelBoxen og Sports Academy Denmark
Sports Academy Denmark har indgået et tæt og unikt samarbejde med PadelBoxen. Som atlet kan vi derfor tilbyde dig at blive en del af et fantastisk træningsmiljø i PadelBoxen, mens du samtidig er elev på Sports Academy Denmark.

PadelBoxen
Med sin placering centralt ved havnen i Odense (10 min/3 km fra Sport Academy Denmark) giver PadelBoxen mulighed for træning i perfekte rammer på alle dage og på alle tidspunkter – herunder også tilbud om morgentræning.

PadelBoxen rummer 9 indendørsbaner herunder en officiel World Padel Tour opvisningsbane. I vores udendørsmiljø har vi 2 udendørsbaner.

Fælleskab
Vi gør os umage i at skabe et sundt og socialt træningsmiljø hvor alle kan indgå og danne relationer med hinanden og derved dyrke fællesskabet på tværs af alder, køn og niveau. Som elev og atlet på Sport Academy Denmark og PadelBoxen forventer vi, at du aktivt indgår i dette træningsfællesskab og konstruktivt bidrager til et sportsmiljø, hvor alle har lyst til at udvikle og udfordre sig selv og hinanden.

Træning
Når du spiller Padel under Sport Academy Denmark, bliver du trænet af PadelBoxen professionelle trænere. Det stærke trænerteam vil være tæt på dig hele dit efterskoleår samt støtte og udfordre dig i din sportslige udvikling. Yderligere vil der også være mulighed for at spare med i det eksisterende trænings- og elitemiljø i PadelBoxen regi samt deltage i samlinger og turneringer i løbet af dit efterskoleår på Sports Acadamy Denmark.

I vores træning vil der indgå tekniske, taktiske og fysiske elementer hvor disse vil blive vægtet forskelligt. Vi gør brug af it-værktøjer så som video, Apps, pulsmåling, fysiologiske test, m.m for at optimere træningen.

Vi har samarbejde med Dansk Padel Forbund og Padel i Danmark og har som mål at udvikle spillere til at deltage i træningssamlinger under disse 2 forbund. Vi vil give dig de bedste muligheder for at du kan udfordre og udvikle dit padeltalent i PadelBoxen.