Odense Skøjteklub

Se folder HER
Se hjemmeside HER

Odense Skøjteklub og Sports Academy Denmark

Sports Academy Denmark har indgået et tæt og unikt samarbejde med Odense Skøjteklub.
Som atlet kan vi derfor tilbyde dig at blive en del af et træningsmiljø i Odense Skøjteklub, mens du samtidig er elev på Sports Academy Denmark.

Odense Skøjteklub

Odense Skøjteklub har siden 1975 været hele Fyns kunstskøjteklub.

Som nærmeste nabo til Sports Academy Odense og Odense Idrætspark er vi en del af et sportsligt mekka med masser af muligheder.

I Odense Skøjteklub vil du møde andre dedikerede unge mennesker, der elsker skøjteløb på alle niveauer fra motions- til eliteplan.

I OSK er der nemlig plads til alle både sololøbere og solodansere. Vi sætter det sociale miljø højt og dyrker fællesskabet på tværs af alder, køn og skøjteniveau.

Når du er skøjteløber under Sport Academy Denmark, bliver du trænet af klubbens professionelle trænere. Det stærke trænerteam vil være tæt på dig hele dit efterskoleår samt støtte og udfordre dig i din sportslige udvikling.

Du skal derfor være tilmeldt Odense Skøjteklub hele dit efterskoleår. Hvilket niveau du skøjter på, har ingen betydning for så vidt du er minimum Funskate Free-løber. Vi har nemlig skøjteløbere på alle niveauer i OSK. I den daglige træning vil du skabe relationer til andre atleter, som du kan udvikle dig sammen med både på og udenfor isen.

Som atlet i Odense Roklub forventer vi, at du aktivt indgår i dette træningsfællesskab og konstruktivt bidrager til et sportsmiljø, hvor alle har lyst til at udvikle og udfordre sig selv og hinanden.

Odense skøjteklub er som eliteklub medlem af Dansk Skøjte Union. Når man er medlem af OSK er man derfor automatisk med i Dansk Skøjte Union. Skøjteløbere under SAD har mulighed for at deltage i konkurrence svarende til deres skøjteniveau. Du vil i samarbejde med OSK tilmelde dig relevante konkurrencer, hvor du løber for Odense Skøjteklub.

Som skøjteløber under Sports Academy Denmark skal du medbringe dit eget program med tilhørende musik, som du kan arbejde videre med sammen med trænerne. Mangler du et program, så er det muligt at få lavet et program mod ekstra betaling.

Du kan forvente, at din træning i OSK er tilpasset din skolegang på SAD. Du vil komme på et hold, der svarer til dit niveau. Vi tilbyder træningspas på alle hverdage samt weekender.

Da Odense Skøjteklub fysisk er lokaliseret kun få minutters gang fra Akademiet, vil din hverdag mellem klub og skole smelte sammen, så sociale relationer mellem SAD og OSK får de optimale betingelser.