Odense Roklub


Se folder HER
Se hjemmeside HER

Odense Roklub og Sports Academy Denmark

Sports Academy Denmark har et tæt og unikt samarbejde med Odense Roklub. Vi kan derfor tilbyde dig at blive en del af et fantastisk træningsmiljø i Odense Roklub, mens du er elev på Sports Academy Denmark.

Som dedikeret roer vil alt din træning foregå i Odense Roklub. Her vil du møde engagerede og dygtige trænere og blive en del af et velfungerende og stærkt træningsmiljø. Sammen med andre dedikerede roere, har du mulighed for at udvikle dig på allerhøjeste niveau.

I løbet af året vil vi være i tæt samarbejde med Odense Roklub, så du som atlet oplever sammenhæng og koordinering i din hverdag. Vi vil følge dig på nært hold i din klubtræning, stævner m.m. og glæde os til at lære dig at kende som atlet og ungt menneske.

Odense Roklub
Odense Roklub har igennem de seneste to årtier været arnestedet for flere verdensklasseatleter, der senere har taget medaljer ved både verdensmesterskaber og olympiske lege. Med sin placering ved Odense kanal kan roere i Odense Roklub ubesværet træne på Danmarks ubestridt bedste ro-farvand: rolige og trygge forhold om sommeren og (næsten altid) isfrit om vinteren.

I Odense Roklub arbejder vi ud fra en filosofi om at vi sammen skaber succes! Du vil opleve et trygt og konstruktivt træningsmiljø, hvor du sammen med et stærkt trænerstab og andre dygtige atleter vil samarbejde om at udvikle og udfordre dine sportslige og sociale kompetencer.

Som atlet i Odense Roklub forventer vi, at du aktivt indgår i dette træningsfællesskab og konstruktivt

bidrager til et sportsmiljø, hvor alle har lyst til at udvikle og udfordre sig selv og hinanden.

Når du er roer under Sport Academy Denmark, kan du fortsat ro kaproning og stille op til regattaer for din egen klub. Du kan have din egen båd liggende i Odense Roklubs bådehaller, og få denne transporteret til og fra regattaer, træningssamlinger og lejre.

Odense Roklub  tilbyder:

> En fast struktur og målrettet sparring omkring din personlige udvikling
> Faste træningsprogrammer, indrettet efter dit sportslige udgangspunkt
> En stabil, erfaren og stærkt kompetent trænerstab, der altid arbejder med et fokus på den enkelte atlet
> Nyt træningsmateriel, der individuelt tildeles de(n) enkelte roer(e)
> Fantastisk ro-farvand, hvor du næsten altid vil kunne komme på vandet

I Odense Roklub har vi en sammenhængende kultur med klare værdier.  Vi er ambitiøse, er ansvarlige og vægter en kultur med et stærkt sammenhold. Her er plads til alle, atleter indenfor breddeidræt, talentudvikling og elitekaproning trives under samme tag.

Så om du dyrker roning fordi du kan lide at have det hårdt eller fordi du går med en drøm om at træne for at blive olympisk mester – så er der en plads til dig i Odense Roklub!