Odense Kajakpolo

Se folder HER
Se hjemmeside HER

Odense Kajakpolo og Sports Academy Denmark

Sports Academy Denmark har indgået et tæt og unikt samarbejde med Odense Kajakpolo.
Som atlet kan vi derfor tilbyde dig at blive en del af et træningsmiljø i Odense Kajakpolo, mens du samtidig er elev på Sports Academy Denmark.

Odense Kajakpolo
Odense kajakpolo er det rigtige sted for dig der gerne vil blive en dygtig kajakpolo spiller. Klubben har tradition for at huse aktuelle og gamle landsholdsprofiler, og har altid et ligahold i toppen af dansk kajakpolo.

Med klubbens udendørs baneanlæg placeret centralt i Odense havn, har vi fantastiske rammer i udendørssæsonen, og når vejret bliver koldt rykker vi ind i en af europas bedste indendørs kajakpolo-træningsfaciliteter, SDU svømmehallen.

Du vil blive undervist af kompetente herrer og damer trænere, her i blandt landsholds aktuelle spillere, U21/U18 landsholdstrænere, og andre ildsjæle der har i sinde udvikle dit talent!

Som atlet i Odense kajakpolo bliver du en del af en sund træningskultur og en god social forening. Klubben er rummelig og har både personligheder der konstant stræber efter udvikling, og spillere der bare elsker kajakpolo, samt den tilhørende fornøjelighed og godt humør. Vi er sikker på du vil finde dig tilrette i disse omgivelser.

Vores sæson starter til Maj. Indtil da forventer vi du forbereder dig bedst muligt, ved at deltage i vores kajakpolo-træninger, fysisk træning og stræbe efter at blive en social del af dit kommende hold. Når du går på Sport Academy Denmark og træner under Odense kajakpolo forventer vi også du stiller op på vores divisions og/eller ungdoms-U18 hold. Alt efter dit niveau vil du få en plads i 1./2. division hvor du har alle muligheder for at tage ansvar og udvikle dig!

Du er meget velkommen til at tage dit eget kajakpoloudstyr med, vi har en bådplads til dig! Har du ikke eget udstyr, kan du låne en af de nyindkøbte ungdomskajakker af klubben.

Odense kajakpolo tilbyder dig:

> Erfarende og kompetente trænere

> Fast kvalitets træning hele året(inde og ude)

> Fast træningsprogram skræddersyet så de passer til dine ønsker

> For dig der er ambitiøs: Vi kan tilbyde dig de bedste rammer og personlig sparring for at udvikle dig som spiller!

> For dig der spiller for fornøjelse: Vi har sociale og fornøjelige personligheder der tager imod dig med glæde. Du får spillet en masse kajakpolo mens du har det sjovt!

Vi glæder os til at møde dig i Odense kajakpolo!