Odense Håndbold – Talentcentret (HCO)

Se folder HER
Talentcenter piger – Se hjemmeside HER
Talentcenter drenge – Se hjemmeside HER

Talentcenter Odense og Sports Academy Denmark
Sports Academy Denmark har indgået et tæt og unikt samarbejde med Talentcenter Odense. Som atlet kan vi derfor tilbyde dig at blive en del af et træningsmiljø i Talentcenter Odense, mens du samtidig er elev på Sports Academy Denmark.

Talentcenter Odense
Talentcenter Odense er et elitesamarbejde mellem håndboldklubber i hele Odense herunder Odense Håndbold Ligadamer og HC Odense Herrer. Her dyrker vi et unikt elitemiljø for de spillere, der vil mere med deres sport og har de seneste år udviklet spillere til den absolutte top i Dansk Håndbold.

Talentcenter Odense har kompetente håndboldtrænere, der sammen med en professionel sundhedsstab, et stærkt team af dygtige fysiske trænere og en dedikeret ledelse giver dig de mest professionelle rammer for, at du kan udvikle dig til at blive den bedste håndboldspiller og udgave af dig selv.

Odense Idrætshal er placeret lige i hjertet af Odense Idrætspark og danner de perfekte rammer med håndboldbaner, styrkerum og Academy samlet under samme tag. Der er derfor ingen transport at skulle tage hensyn til, og du kan som spiller dermed koncentrere dig 100% om din uddannelse og sport.

Talentcenter Odense bygger på nogle grundværdier, der tager udgangspunkt i fællesskab, engagement og hårdt arbejde. Som spiller i Talentcenter Odense forventer vi, at du fordyber dig i din egen udvikling og bidrager positivt til, at alle trækker i samme retning.

Du skal turde sætte overliggeren højt og være nysgerrig på, hvor god du kan blive. Samtidig er det vigtigt for os, at alle vores spillere bliver hele mennesker, der formår at få en travl hverdag til at fungere i balance med uddannelse, familie og venner.

Talentcenter Odense tilbyder:

> Et stærkt træningsmiljø med dygtige og kompetente spillere og trænere.

> Professionelle faciliteter der er samlet ét sted.

> Professionel sundhedsstab bestående af fysioterapeuter, diætist og læge der hjælper dig med skadesbehandling og kost.

> Fysisk træner der hjælper dig med at planlægge din egen fysiske træning.

> Målvogtertræner der sørger for individuel træning og sparring

Er du på jagt efter en unik mulighed for at udleve drømmen om at blive topspiller, så er Sports Academy Denmark og Talentcenter Odense det helt rigtige valg.