Odense Esport


Se folder HER
Se hjemmeside HER

Odense Esport og Sports Academy Denmark

Sports Academy Denmark har indgået et tæt og unikt samarbejde med Odense Esport.
Som atlet kan vi derfor tilbyde dig at blive en del af et træningsmiljø i Odense Esport, mens du samtidig er elev på Sports Academy Denmark.

Odense Esport
Nu vil det være muligt for dig, som har en stor passion for esport at tage en tiendeklasse på efterskole midt i Odense med mange andre som har en stor passion for sport.

Der vil være mulighed for at få esports træning i Counter-Strike, FIFA og League of Legends med de bedste faciliteter på Fyn. 30 toptunet computere og dertil det bedste gamerudstyr. Som esports atlet kan vi derfor tilbyde dig at blive en del af et fantastisk træningsmiljø i Odense, mens du samtidig er elev på Sports Academy Denmark.

Som passioneret esportsudøver vil du modtage esports undervisning 3 gange om ugen og din daglige træning foregå hos Odense Esport. Her vil du have mulighed for at tilrettelægge din træning efter dine egne behov og ønsker. Vi har også nogle af landets bedste undervisere med stor erfaring inden for esport og træning. Vores head coach, Jeppe Christensen er semipro-gamer. Jeppe har spillet CS:GO på topplan siden 2016. Jeppes undervisning tager udgangspunkt i egne erfaringer og oplevelser. Hans tilgang til træninger er baseret på høj spilfaglighed og teamwork.

Sports Academy Denmark hjælper gerne med at tilrettelægge træning med de rette trænere, når behovet er der. Sammen med andre dedikerede esportsudøvere har du mulighed for at udvikle dig på allerhøjeste niveau.

Om Odense Esport
Odense Esport er en førende esports-organisation som arbejder med events, management, uddannelse og teams. Vi driver nogle af de største events i Danmark, forestår træningen på en række folkeskoler og videregående uddannelser, udviklet state-of-the art undervisningskoncepter og råder over nogle af Danmarks bedste teams blandt andet OB Esport’s FIFA-hold.

Som esportsudøver vil du være sammen med andre engagerede unge talenter fra andre sportsgrene og sammen vil I få unikke oplevelser på skolen og på tværs af sportsgrene. Vi vil følge dig på nært hold i din træning, stævner mm. og glæde os til at lære dig at kende som atlet og ungt menneske og vi vil gøre vores allerbedste for, at du efter skoleåret kommer bedre og stærkere ud på den anden side, parat til at træne endnu mere for din sport.

Odense Esport afholder også Fynsmesterskaberne i Esport i de overstående spil, så din skolegang hos SAD vil blandt andet indebære deltagelse til dette store event.