Odense Basketball Klub

Se folder HER
Se hjemmeside HER

Odense Basketball Klub og Sports Academy Denmark

Sports Academy Denmark har indgået et tæt og unikt samarbejde med Odense Basketball Klub.
Det betyder, at du som basketspiller kan blive en del af et fantastisk træningsmiljø, mens du er elev på efterskolen.

Odense Basketball Klub

Odense Basketball Klub (OBBK) er en nystiftet klub som udløber af de ældre basketballklubber Fjordager Basket, Skt. Klemens Basketball og OBFIF. Klubben blev stiftet i 2018 og har de sidste par år gennemgået en rivende udvikling. OBBK har sin base i hallen på H.C. Andersen Skolen, men favner bredt i hele Odense med træninger på Mulernes Legatskole og i Hunderup Hallen. Desuden benyttes forskellige streetbaner på de nævnte placeringer, men også nede på havnen i de varmere måneder.

I OBBK vil du opleve en stor grad af diversitet blandt spillere såvel som hos trænere, men fælles er, at vi alle har en passion for basketball. Desuden vil du opleve et træningsmiljø, hvor vi alle kæmper for at blive bedre og for at få gode oplevelser sammen. Her vil du få mulighed for at udfolde dit potentiale sammen med andre dygtige atleter kombineret med sparring fra et veluddannet og engageret trænerteam.

Vi forventer en atlet, som erkender, at et godt miljø skabes af menneskerne i det. Dermed forventes det også, at du bidrager til fællesskabet med en lyst til at udvikle dig og støtte det omgivende fællesskab. Vi vil til gengæld sørge for:

• Struktureret træning, der har fokus på basketballens fundamentals, der sikrer muligheden for senere specialisering

• Passionerede og kyndige basketballtrænere

• Varierende styrketræningspas, som tager udgangspunkt i den nyeste viden indenfor styrketræning

• Individuel sparring omkring den enkeltes atlets udvikling

• Feedback med udgangspunkt i opsamlet data og videoanalyse

Vi har i samarbejde med spillerne udviklet et værdisæt med følgende værdier: glæde, udvikling og samarbejde. Disse værdier er kendetegnende for os, idet vi har fokus på glæden ved spillet, samt udviklingen af atleten gennem et fælles samarbejde. I klubben har vi fokus på, at alle har en rolle at spille uanset niveau og ambition. Vi har plads til alle fra nybegynderen til landsholdsspilleren, så hvis du går rundt med en passion for basketball – så skal vi nok finde plads til dig i OBBK!