Odense Atletik

Se folder HER
Se hjemmeside HER

Odense Atletik og Sports Academy Denmark
Sports Academy Denmark har indgået et tæt og unikt samarbejde med Odense Atletik. Som atlet kan vi derfor tilbyde dig at blive en del af et træningsmiljø i Odense Atletik, mens du samtidig er elev på Sports Academy Denmark.

Odense Atletik
Som dedikeret atlet vil al din træning foregå i samarbejde med Sports Academy Denmark, som er nærmeste nabo til Odense Atletik. Hos os vil du møde engagerede og dygtige trænere og blive en del af et velfungerende og stærkt træningsmiljø. I løbet af året vil samarbejdet mellem Odense Atletik og Sports Academy Denmark medvirke til, at du som atlet oplever sammenhæng, glæde, balance og koordinering i din hverdag. Vi vil følge dig på nært hold i din klubtræning, stævner, sociale aktiviteter og glæder os til at lære dig at kende som atlet og ungt menneske.

I Odense Atletik talentudvikler vi på alle niveauer. Vi møder den enkelte atlet i øjenhøjde og udvikler på det niveau, som atleten kommer med. Hos os vil du møde trænere, som tager dig og din sport seriøst uanset dit sportslige niveau. Du vil blive inkluderet i et træningsmiljø, hvor du kan udvikle dig sammen med andre atleter i den alsidige sport, som atletik er.

Vores træningsfaciliteter er blandt de bedste i landet. Vi har adgang til et smukt og velholdt udendørs stadion, en ny indendørs atletikbane og et stort velindrettet fitnesslokale. Herudover har vi et klublokale, hvor atleter kan mødes og hygge sig på tværs af grupper og alder, samt en sal, som bruges ved større sociale arrangementer i klubben.

Atletik er både en individuel og alsidig sportsgren. Det er specielt i vores daglige arbejde med atleterne, at vi igennem fællesskabet ser den største udvikling, både på det sportslige og det personlige plan. Derfor vil vi gerne inkludere dig i vores aktive klubmiljø, hvor du vil møde andre unge og erfarne atleter.

Som en del af Odense Atletik forventer vi, at du aktivt indgår i træningsmiljøet og bidrager konstruktivt til din egen og andres udvikling. Ved at støtte op omkring klubbens aktiviteter, er du med til at skabe mulighed for hele klubbens sociale og sportslige trivsel.

I Odense Atletik er der plads til både at være med ’bare for at have det sjovt’, men også til at jagte de helt store drømme.