OB Bordtennis


Se folder HER
Se hjemmeside HER

OB-Bordtennis og Sports Academy Denmark

Sports Academy Denmark har indgået et tæt og unikt samarbejde med OB-Bordtennis. Som atlet kan vi derfor tilbyde dig at blive en del af et fantastisk træningsmiljø i OB-Bordtennis, mens du samtidig er elev på Sports Academy Denmark. Din daglige træning foregå i OB-Bordtennis. Her vil vi følge dig på nært hold i din træning, stævner mm. og glæde os til at lære dig at kende som atlet og ungt menneske og vi vil gøre vores allerbedste for, at du efter skoleåret kommer bedre og stærkere ud på den anden side, parat til at træne endnu mere for din sport.

OB-Bordtennis
OB-Bordtennis har igennem mange år været i stand til at udvikle bordtennisspillere på højeste nationale og internationale niveau.
Med sin placering i Odense Kasernehal giver klubben mulighed for træning i perfekte rammer på optimalt udstyr på alle dage og på alle tidspunkter – herunder også tilbud om morgentræning.

OB-Bordtennis tilbyder foruden sin egen elitetræning også mulighed for at være en del af Talentcenter Fyn. De to ugentlige fælles træningspas for de største fynske talenter finder ligeledes sted i Odense Kasernehal under ledelse af OB-Bordtennis cheftræner Claus Arnsbæk.

OB-Bordtennis har formuleret et norm- og værdisæt for klubben, som skal ses som ledetråde for spillere, trænere, ledere, tilskuere, forældre og alle med tilknytning til klubben for, hvordan vi bør opføre os indbyrdes. Det er samtidigt en klar udmelding til vores omgivelser om, hvad de kan og bør forvente sig af OB-Bordtennis!

Norm- og værdisættet tager udgangspunkt i de 4 prioriterede overskrifter: Forpligtende samvær, Udvikling i trygge rammer, Respekt og Kvalitet.

Omkring ”Forpligtende samvær” står blandt andet:
OB-Bordtennis er en stolt og traditionsrig forening, der gennem tiderne har fostret landsholdsspillere og opnået flotte resultater. Herudover er det også en forening, der gerne vil skabe rammerne for sociale arrangementer, så klubbens medlemmer føler samhørighed på tværs af alder, køn og kundskaber.

Og om ”Kvalitet” blandt andet:
Der skal være et kvalitativt højt niveau i træningen samt de øvrige tilbud, som spillerne i OB-Bordtennis modtager. Træningen skal være tilrettelagt inden den påbegyndes og der skal være foretaget velovervejede valg i forhold til træningens form, indhold og progression.

Når du er bordtennisspiller under Sport Academy Denmark, kan du indgå i OB-Bordtennis’ elite- og talentaktiviteter, selvom du vælge fortsat stille op for din egen klub.