Næsby Boldklub

Se folder HER
Se hjemmeside HER

Næsby Boldklub og  Sports Academy Denmark
Sports Academy Denmark har indgået et tæt og unikt samarbejde med Næsby Boldklub.
Som atlet kan vi derfor tilbyde dig at blive en del af et fantastisk træningsmiljø i Næsby Boldklub, mens du samtidig er elev på Sports Academy Denmark. Din daglige træning foregå i Næsby Boldklub. Her vil vi følge dig på nært hold i din træning, stævner mm. og glæde os til at lære dig at kende som atlet og ungt menneske og vi vil gøre vores allerbedste for, at du efter skoleåret kommer bedre og stærkere ud på den anden side, parat til at træne endnu mere for din sport.

Næsby Boldklub
• Vi er en af Danmarks førende talentudviklere indenfor Danmarks nationalsport nr. 1 – fodbold!
• Fynsk talentudvikling i Danmarksklasse
• Vi er nr. 2 på Fyn – kun overgået af Odense Boldklub (OB).
• Licensklub som spiller i den næstbedste landsdækkende U17- og U19 Division

Vi har gjort det før!
Vi har udviklet fodboldspillere som Superligaspillerne Alexander Bah (SønderjyskE), Nicolas Madsen (FCM), Mikkel Hyllegaard (OB), Anders K. Jacobsen (SønderjyskE), Nikolai Baden ”Futte” Frederiksen (Juventus FC) og Jacob Vandsø Rasmussen (Vitesse) og mange mange flere!

Hvad kan vi tilbyde?
• En klub der tager udgangspunkt i dig
• En klub hvor du kan udvikle dig til en potentiel topspiller – et naturligt springbræt på Fyn
• En klub med højt uddannede og specialiserede trænere og specialfunktioner
• En klub der kan hjælpe dig med personlig fysisk træner, mentaltræner, diætist, fysioterapeut, individuel  træner, målmandstræner og andre specialfunktioner!
• En klub der vil hjælpe dig godt videre til den rigtige klub og på det rigtige tidspunkt

Fynsk talentudvikling i Danmarksklasse
Næsby Boldklub udvikler og dyrker positionen som én af Danmarks førende talentudviklere med en klar tråd fra talent til førstehold.
Vi arbejder aktivt for at udvikle mennesker gennem fodbold baseret på den enkeltes forudsætninger samt for at forløse den enkeltes fodboldtalent.

Fællesskab for alle
Næsby Boldklub bygger på en stærk foreningskultur, hvor familieværdier som tillid og sammenhold er fundamentale. Vi dyrker fællesskabsfølelsen parallelt med at vi udvikler kommende topfodboldspillere!