Minigolfklub Putter Team Odense

Se folder HER
Se hjemmeside HER

Minigolfklub Putter Team Odense og Sports Academy Denmark

Minigolfklub Putter Team Odense er meget stolte af at indgå et unikt og nært samarbejde med Sports Academy Denmark.

Minigolfklub Putter Team Odense
Vores klub giver dig den bedste platform til at kunne udvikle evnerne og komme til at mestre det på en gang enkle men samtidig meget svære spil som minigolf er. Vi kan tilbyde dig at kunne træne året rundt uanset vejret fordi vi som den eneste klub i hele landet har både et udendørs filtanlæg og et indendørs eternitanlæg. Som medlem hos os har du derfor mulighed for at planlægge din egen træning på det tidspunkt der passer dig bedst.

Klubben råder også over et meget kvalificeret trænerteam som består af 2 spillere som har og stadigvæk spiller på højeste niveau. Begge trænere har deltaget flere gange til nordiske, europæiske og verdensmesterskaber, hvilket blandt andet har resulteret i 2 nordiske guldmedaljer gennem tiden.

Vi kan tilbyde 2 anlæg af højeste kvalitet som begge har lagt underlag til nordiske mesterskaber og et verdensmesterskab. I vores lokaler på Rugårdsvej 23 ligger eternitanlægget der består af 18 baner af ca. 6 meter længde. Banerne er blandt de sværeste i landet og der er altid nye udfordringer. For at vinde skal man helst ikke bruge mere end 20 slag i snit pr. runde, så marginalerne er utrolig små. Minigolf handler om altid at levere det perfekte slag og være mentalt stærk.

Siden 2012 har vi desuden haft et 18 hullers udendørs filtanlæg som ligger på Byens Ø. Anlægget blev brugt ved VM i 2009, hvor banerne var stillet op i Arena Fyn. Siden 2012 er der blevet afholdt flere danske mesterskaber på anlægget og anlægget bruges flittigt af de forskellige danske landsholdsspillere. Filt er meget anderledes at spille på. Her er det altafgørende at du lærer at slå det hårde lige slag og det er meget sværere at spille filt end eternit. På vores filt er en runde på 36 virkelig svært at opnå.

Så det vi kan tilbyde dig som udøver er det ypperste i minigolf. Odense er epicenteret for dansk minigolf og Putter Team har altid været med i forreste række hvilket 18 danske mesterskaber for hold og utallige danske individuelle mesterskaber er et tydeligt bevis på. Vi står klar med den bedste vejledning og kan tilbyde dig en klub og forening som har plads til alle. Minigolfklub Putter Team Odense er stedet, hvor dine drømme om at komme til tops i minigolf kan gå i opfyldelse.

Vi glæder os til at lære dig bedre at kende.

Velkommen i klubben.