Golf – Eventyr Golf


Se folder HER
Se hjemmeside HER

Odense Eventyr Golf og Sports Academy Denmark
Sports Academy Denmark har indgået et tæt og unikt samarbejde med Odense Eventyr Golf.  Som atlet kan vi derfor tilbyde dig at blive en del af et træningsmiljø i Odense Eventyr Golf, mens du samtidig er elev på Sports Academy Denmark.

Odense Eventyr Golf
Odense Eventyr Golf består af 27 huller foruden 9 hullers Pay and Play bane. Odense Eventyr har tidligere lagt bane til store turneringer som Ladies European Tour, Challenge Tour og EM for herrer. Træningsfaciliteterne udgøres af indspilsområde m. bunker, 2 putting/chipping -greens samt en driving range der udmærker sig ved at den er overdækket og oplyst. Herudover er der fra 2020 også en Teebox (simulator) tilknyttet i Eventyr Golf, samt 3 padeltennnis baner. Banen er kendt for at stå godt, og der kan almindeligvis spilles til sommergreens hele året rundt. Det sammenholdt med den overdækkede range, giver rigtig gode muligheder for at arbejde målrettet med golfspillet året rundt.

Odense Eventyr Golf har en dygtig og ambitiøs elitetrup, der også har sat sit præg på dansk elitegolf igennem flere år. Der har konstant været fra 2 – 4 spillere med tilknytning til landsholdstrupperne, og herretruppen spiller landets bedste række.

I Odense Eventyr træner juniorerne 2 gange ugentligt, hvor de er inddelt i hold/grupper ud fra alder og i nogle tilfælde niveau. I træningen vil vi benytte os af træningsfaciliteterne, men vi vil ligeledes bruge banen til træning.

Golftræning handler for denne aldersgruppe både om udvikling af tekniske færdigheder, udvikling af mentale kompetencer og taktisk forståelse. Når det kommer til det taktiske, er det bedste sted at arbejde med dette på banen. Det mentale er altid i spil, uanset om det er en konkurrencesituation på banen eller en teknisk træning på anlægget. Udfordringen er ikke den samme, men kan ikke desto mindre være af afgørende karakter for spillerens udvikling. Til vores tekniske træning vil vi arbejde med video, og Trackman vil bruges efter behov.