Cykling Odense

Se folder HER
Se hjemmeside HER

Cykling Odense og Sports Academy Denmark

Sports Academy Denmark har indgået et tæt og unikt samarbejde med Cykling Odense. Som atlet kan vi derfor tilbyde dig at blive en del af et træningsmiljø i Cykling Odense, mens du samtidig er elev på Sports Academy Denmark.

Cykling Odense
Igennem årene har Cykling Odense været med til at skabe nogen af Danmarks bedste cykelryttere, men samtidig formået at skabe et fleksibelt og sundt træningsmiljø for den enkelte ryttere uanset alder, køn og niveau. Der er plads til at man kan udvikle sig og nyde sin passion for cykling med andre, og sammen skaber vi en synergi i klubben, hvor alle bliver set i samme øjenhøjde.

Man kan få sparring med vores kompetente trænere, der brænder for sporten og som ønsker at hjælpe den enkelte rytter på det niveau man befinder sig. Klubben sætter fokus på et godt træningsmiljø samt det socialt samvær mellem klubbens medlemmer.

Nu er det jo ikke alle der når toppen, men man kan have rigtig mange gode oplevelser i cykelsporten på alle niveauer.

Som cykelryttere under Sports Academy Denmark, har du mulighed for at deltage i Cykling Odenses træninger, hvor du finder alle cyklingens discipliner: Banecykling, landvejscykling og terræn (Cross og MTB).

Banecykling
Banecyklingen er måske fremmed for en del cykelryttere, da der ikke er så mange baner i Danmark. Men banecyklingen giver utrolig mange evner, heriblandt teknik og fart, som kan bruges når man er på landevejen. Med et ophold I Odense får du muligheden for at afprøve det.

Cykling Odense har stolte traditioner indenfor banecykling. Klubben har fostret både danske mestre, nordiske mestre, europamestre, verdensmestre og olympiske mestre, men først og fremmest har vi en masse glade medlemmer, der har det sjovt med at cykle på Odense Cyklebane – en af de hurtigste i verden!

Man behøver ikke nødvendigvis at have banesporten som sit primære mål. Lasse Normann (OL Guld i London 2012 og Dobbelt Verdensmester i 2020) sagde en gang til lokal TV at han ikke ville køre banecykling som voksenrytter, men fortsatte alligevel som eliterytter, og det har han ikke fortrudt.

Landevej
Du har muglighed for at deltage i en eller flere af de ugentlige træninger på landevejen. Med medlemmer i alle aldre og på alle træningsmæssige niveauer, er du sikker på, at der også vil være en gruppe, der passer dig. Der står træner hver gang, som er med til at give kvalitet til træningen.

Terræn
Inden for de seneste år er terrænsporten vokset. Det har vi også mærket i Cykling Odense, hvor vi har flere ryttere i den absolutte elite. Trænerne er med til at skabe gode træningsforhold, hvor der arrangeres træninger på forskellige spor i og omkring Odense.

Generelt
Udover muligheden for at træne med Cykling Odenses træninger, bliver der også decideret Academy træning, hvor der er trænere tilknyttet. I alle discipliner bliver der budt på kvalitetstrænere. I Cykling Odense har vi fokus på ansvarlighed, det sociale samvær, at arbejde proaktivt og være professionelle overfor ryttere og samarbejdspartner. Det betyder at vi er en klub for alle!