Bowling

Se folder HER
Se hjemmeside HER

Odense Bowlinghal og Sports Academy Denmark
Sports Academy Denmark har indgået et tæt og unikt samarbejde med Odense Bowlinghal.  Som atlet kan vi derfor tilbyde dig at blive en del af et fantastisk træningsmiljø i Odense, mens du samtidig er elev på Sports Academy Denmark.

Som dedikeret bowlingspiller vil din daglige træning foregå i Odense Bowlinghal. Her vil du have mulighed for at tilrettelægge din træning efter dine egne behov og ønsker.

Odense Bowlinghal har de nyeste trænings redskaber, bl.a. Kegel Specto og Clutch Bowling og desuden også den bedste teknologi til at lægge olieprofiler i form at den nye Kegel Flex Walker.

Som bowlingspiller ved du, at træningen ofte foregår på egen hånd, men man står ikke alene. Sports Academy Denmark hjælper gerne med at tilrettelægge træning med de rette trænere, når behovet er der. Sammen med andre dedikerede bowlere har du mulighed for at udvikle dig på allerhøjeste niveau.

Som atlet vil du være sammen med andre engagerede unge talenter fra andre sportsgrene og sammen vil I få unikke oplevelser på skolen og på tværs af sportsgrene.

Vi vil følge dig på nært hold i din træning, stævner mm. og glæde os til at lære dig at kende som atlet og ungt menneske og vi vil gøre vores allerbedste for, at du efter skoleåret kommer bedre og stærkere ud på den anden side, parat til at træne endnu mere for din sport.

Odense Bowlinghal
Odense Bowlinghal er en selvejende institution og fokus er og har altid været bowlingsporten. Daglig Leder Søren Aahman er selv tidligere Team Danmark elev og mangeårig landsholdsspiller og derfor er der i dagligdagen altid fokus på det sportslige. En stor del af det øvrige personale er også bowlere og kender vigtigheden af ordentlige forhold for spillere.

I tilknytning til hallen har F&M Proshop en butik og kan derfor altid sørge for at dit gear er up to date.

Odense Bowlinghal har afholdt EM, VM og mange nationale Danske Mesterskaber og igennem de sidste 9 år, har en del af den europæiske elite lagt vejen forbi Odense, når Odense International har været afholdt.

Igennem de seneste år har Odense Bowlinghal investeret mange penge i at kunne tilbyde vores bowlere nye og unikke træningsfaciliteter og derfor er vi klar til at tilbyde dig et spændende skoleforløb, hvor bowling træning er i fokus.

Hallen og dens faciliteter vil stå til din rådighed og derfor vil man få en unik mulighed for at træne flere gange om dagen, flere gange om ugen og med f.eks. Kegel Specto på flere forskellige baner.

Når du er bowler under Sport Academy Denmark, kan du fortsat spille kampe og turneringer for din egen klub. Der er ingen forpligtelse omkring at skifte til klubber, som spiller i Odense Bowlinghal.

Vi glæder os til at tage imod dig og hjælpe dig med din udvikling, som bowlingspiller.