Billardklubben Bristol

Se folder HER
Se hjemmeside HER

Billardklubben Bristol Odense og Sports Academy Denmark
Sports Academy Denmark har indgået et tæt og unikt samarbejde med Bristol Odense. Det betyder, at du kan blive del af et træningsmiljø indenfor billardsporten, samtidig med at du er elev på efterskolen.

Træningen som billardspiller foregår ofte på egen hånd, men med kyndige instruktørers anvisninger og planlagte træningsforløb. Bristol Odense er kraftcenter for udvikling af Talent- og Elitespillere i Pool, Snooker og Keglebillard. Kraftcenteret tilbyder kurser og videoinstruktion, samt deltagelse i landsdækkende ungdoms samlinger med turneringer.

Der er mulighed for videooptagelser, således at selvtræning kan blive optimal. Billardsporten er for begge køn.

Bristol Odense
Billardklubben er grundlagt i 1934 og er i dag et af landets største centre for billardsporten.

Der står i dag 23 billard borde i de 900 kvadratmeter  store lokaler. På bordene spilles de mest alm. discipliner, nemlig: Kegler, Carambole, Snooker, Pool og som noget nyt, 5 Kegler. På Bristol Odenses hjemmeside (bristolodense.dk) ligger der film om disse discipliner. Klubben er en nøgleklub med dagligt åbent fra kl.8,30 til kl.23,00.

Bristol Odense har flotte sportslige resultater med Danmarksmesterskaber i alle discipliner, samt gode placeringer internationalt i 3 bande carambole.

Bristol Odense har landets bedste billard faciliteter og hyggeligt cafemiljø med fibernet og computer adgang. Der er streamings muligheder fra vore turnerings kampe.

Vi vil glæde os til at tage imod dig og hjælpe dig med din udvikling indenfor billard.