Arcus Bueskytteforening

Se folder HER
Se hjemmeside HER

Arcus bueskytteklub og Sports Academy Denmark

Sports Academy Denmark har indgået et tæt og unikt samarbejde med Arcus bueskytteklub.
Som atlet kan vi derfor tilbyde dig at blive en del af et træningsmiljø i Arcus, mens du samtidig er elev på Sports Academy Denmark.

Arcus
Arcus har siden sin opstart i 1990 været hjemsted for mange verdensklasse bueskytter. Rigtig mange har taget medaljer ved DM, NM, EM VM og en enkelt para OL guldmedalje. Klubben har især de sidste 6-7 år markeret sig stærkt på landkortet blandt danske klubber og er således altid med i toppen af medaljestriden. Arcus har landsholdsskytter indenfor skiveskydning og 3D samt indenfor recurve, compound, barbue og langbue. Med sin placering i Bellinge Idrætscenter har Arcus et af Danmarks bedste træningsfaciliteter og skytterne kan træne 24-7 året rundt, både indendørs og udendørs.

I Arcus har vi nogle stærke værdier og forpligtende fællesskab. Vi tror på at vi sammen skaber succes. Du vil opleve et trygt og konstruktivt træningsmiljø hvor du sammen med vidende og kompetente trænere og andre dygtige bueskytter vil samarbejde om at udvikle og udfordre dine sportslige og sociale kompetencer.

Som bueskytte i Arcus forventer vi at du aktivt indgår i dette træningsfællesskab og konstruktivt bidrager til et sportsmiljø hvor alle har lyst til at udvikle og udfordre sig selv og hinanden. Omvendt kan du som bueskytte også forvente:

> Adgang til lyse og indbydende træningsforhold hvor indendørs og udendørs banerne ligger på samme sted. Et af Danmarks bedste træningsforhold.

> En stabil, erfaren og stærkt kompetent trænerstab der altid har fokus på den enkelte bueskytte og skyttens konkrete udviklingsstadie.

> En plads direkte på vores elitehold.

> Mulighed for opbevaring af dit personlige udstyr i klubben.

> Deltagelse i mange stævner og mesterskaber sammen med Arcus skytterne.

I Arcus har vi en sammenhængende kultur med klare værdier. Vi er ambitiøse, er ansvarlige og vægter en kultur med et stærkt sammenhold. Her er plads til alle. Bueskytter indenfor breddeidræt, talentudvikling og eliteskytter trives under samme tag. Så om du dyrker bueskydning fordi du kan lide at skyde mange pile, nørde med udstyr eller drømmer om deltagelse ved DM, NM, EM, VM eller OL – så er der en plads til dig i Arcus.