Et professionelt setup – for alle

På Sports Academy Denmark kan du få et efterskoleophold og kombinere det med at dyrke din sport seriøst mange timer hver uge uden at gå på kompromis med nogen af delene.
Der er typisk 3 udfordringer ved at være en dedikeret sportsudøver på efterskole: Tid til træning, sportsligt niveau og setup/miljøet omkring eleven.

Tid til træning
Vi har ved en, for efterskoler, utraditionel dagsrytme skabt mere rum til tid til sport. Det er lykkedes os at skabe et morgenbånd som på ugebasis skaber omkring hele 10 timers tid til sport. Desuden har vi flyttet ”lektietiden” fra aften til eftermiddag og komprimeret den boglige undervisning omkring middagstid uden nogen form for mellemtimer. Dette frigiver så masser af yderligere tid sidst på eftermiddagen og/eller aftenen.

Vi vover pelsen og påstår, at vi er den efterskole i Danmark med mest rum til at dyrke din sport.

Det sportslige niveau
Ligesom alle andre efterskoler, så er vi åben for dedikerede unge sportsudøvere uanset niveau. På traditionelle efterskoler giver dette desværre tit relativ store niveauforskelle på linjerne.
Vi har valgt i samarbejde med foreningslivet i Odense at lægge selve den disciplin-specifikke træning i klubberne. Dette giver to umiddelbare fordele.

Vi kan med et store udbud af samarbejdsklubber tilbyde dig den helt rette udfordring i din træning uanset dit niveau.
> Den træner du møder vil være en uddannet træner til netop din sport og kun med din sport som sit fokus.

Setup/miljøet
På Efterskolen Sports Academy Denmark har vi samlet unge fra et rekordstort antal forskellige idrætsgrene og det er vi stolte af. Dét som alle vores elever har til fælles, er deres dedikation for en sport & træning. Hos os stræber alle elever hver dag efter at udvikle sig og tager gerne det ekstra træningspas, der på den lange bane gør forskellen.

Det betyder, at du får et efterskoleliv omgivet af jævnaldrende unge som hele tiden får det bedste frem i dig – og som gensidigt motiverer og opmuntrer hinanden også på dage hvor vægtene måske føles lidt ekstra tunge eller det danske vejr ikke ligefrem indbyder til at løbe hårde 400 m-intervaller på stadion.

Endeligt så vil der hver eneste uge blive udbudt workshops som støtter dig i din sport. Indholdet i disse kunne omhandle…

> Viden om kroppen og dens funktioner (anatomi & fysiologi)
> Træningslære (styrke, kondition og mobilitet)
> Mentaltræning
> Kost & ernæring

Skolen har indenfor alle områder ansat/tilknyttet dygtige og engagerede mennesker med nogle særlige spidskompetencer. For at understøtte miljøet på skolen og inspirere de unge mennesker vil der ligeledes med jævne mellemrum være fortællinger fra nuværende og tidligere sportsstjerner, der kan berette om både succeser men også de udfordringer de har mødt i deres liv.

Hvis du ønsker et efterskoleophold med mulighed for masser af sport & træning men ikke dyrker noget lige nu, så er du stadig velkommen som elev. I dette tilfælde vil vi hjælpe også dig med at sammensætte en fed hverdag fyldt med fysisk aktivitet.

Seneste nyt fra Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Click here to Troubleshoot.