Regler & forventninger

Efterskolen Sports Academy Denmark er en efterskole, hvor vi prioriterer fællesskabet højt.
Vi er en relativ lille efterskole, hvor alle uanset udseende, interesser eller holdninger bliver en del af det store fællesskab.

Vi forventer, at du…

> er med til at skabe en skole hvor der er plads til alle
> bakker op om dine kammerater i både sport, undervisning og efterskoleliv i øvrigt
> sammen med de voksne samarbejder om, at alle på skolen får det bedst mulige år

Selvom vi prøver at skabe en så hjemlig atmosfære som muligt er der forskel på” hjemme hos far og mor” og ”hjemme på efterskolen”. Der er nogle regler som sætter en ramme og som giver forudsigelighed og tryghed for alle, unge og voksne.

Når du går på efterskole, er det både skole og hjem i ét! Det betyder, at du både skal passe din skole med lektier, møde til tiden osv. – men også dine huslige pligter, som du måske allerede nu er en del af derhjemme med hjælp til madlavning og rengøring. På en efterskole er begge dele lige vigtige.

Følgende accepteres under ingen omstændigheder og kan straks medføre bortvisning fra skolen.​

> Besiddelse eller nydelse alkohol eller andre rusmidler på vej til og fra samt på skolen
> Gentagne tilfælde af tillidsbrud
> Vold, mobning eller truende adfærd