Søren Eich

Interview med Søren Eich, stifter og grundlægger af Sports Academy Denmark

“Sports Academy Denmark er sat i verden for at gavne udvikling for unge dygtige sportsudøvere, ikke kun i form af elevernes sportspræstationer, men også i kraft af deres sociale evner og skolens værdier om dannelse, læring og gode fællesskaber. De unge får her mulighed for at udvikle sig som sportsudøvere og hele mennesker i et unikt koncept”, udtaler Søren Eich.

Søren Eich, tidligere dansk erhvervsleder, har i flere år haft lyst til at investere en del af sin formue på at skabe en skole for unge mennesker der er særligt engagerede og dedikerede. En skole der skal være forbilledlig i dansk kultur og være noget Søren Eichs hjerte banker særligt for – at skabe gode rollemodeller.

Sørens store interesse og passion har altid været sport, så da han møder Jacob Landtved og Kim Novak og hører dem fortælle om deres drøm om et sportsakademi i Odense, er han slet ikke i tvivl om, at hans idé nu kan blive til virkelighed. Han beslutter sig for at investere i opbygningen af Sports Academy Denmark. Derudover stifter han en fond, Søren Eich fonden, der har til formål at støtte op om Sports Academy Denmark i dens fremtidige virke og udvikling.

Søren ønsker at skabe en ramme for unge sportsudøvere, hvor de kan dedikere sig til deres sport, uddanne og udvikle sig som hele mennesker i en fællesskabt kultur. “Jeg ønsker en kultur på Sports Academy Denmark. der er båret af dedikation og passion til livet og sporten, en kultur der er stærk og forbilledlig”, fortæller Søren Eich.

Sports Academy Denmark skal give optimale muligheder for unge sportsudøvere og samtidig lære dem at være gode kammerater og dermed gode rollemodeller. De skal dygtiggøre sig som mennesker og verdensborgere og rustes til at kunne klare fremtidens mangeartede udfordringer. Søren Eich tror på, at kvaliteter som respekt, ansvarlighed, humor, ordentlighed, ydmyghed, viljestyrke og gejst er vigtige at have med sig, for at få et solidt afsæt til livet.

Søren Eich håber således, at Sports Academy Denmark kan skabe rollemodeller og give eleverne god oplevelser, dannelse, personlig udvikling og ikke mindst livslange relationer og et solidt netværk – også efter at sportskarrieren slutter.

Bliv elev eller book et besøg og en rundvisning