Velkommen til kurser og camps på Sports Academy Denmark.

På Sports Academy Denmark har vi mulighederne, faciliteterne og rammerne til at afholde både kurser, camps og konferencer.
Vi tilbyder både dagskurser, ugekurser og internatkurser.

Uanset om dit næste arrangement er med firmaet, foreningen eller klubben, om det er møde eller konference i større eller mindre skala, eller blot en sjov aktiv dag I vil afholde, så er vi klar.
Er der behov for det, samarbejder vi gerne og skræddersyr det perfekte forløb, hvor vi faciliterer og laver spændende aktiviteter.
Det kan også være, at I blot leje vores flotte faciliteter og lokale, eller har behov for overnatning.

Mulighederne er mange, så tag gerne fat i os og spørg løs.

Priser fra:
4 mandsværelser 300 kr. pr. person inkl. morgenmad
2 mandsværelser 400 kr. pr. person inkl. morgenmad
Enkeltværelse 500 kr. pr. person inkl. morgenmad
Der er dyne og pude. Linned og håndklæder selv skal man selv medbringe.

Tilkøb af mad:
Frokost 75 kr. pr. person
Aftensmad 125 kr. pr. person

Kontakt:
Jacob Landtved
Telefon 53 60 05 35
jacob@sportsacademydenmark.dk

Seneste nyt fra Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Efterskolen Sports Academy Denmark har indgået et stærkt samarbejde med Odense Basketball Klub. Vi kan derfor tilbyde dig at spille basketball på højt niveau, mens du er elev på efterskolen. Se mere på www.sportsacademydenmark.dk
Efterskolen Sports Academy Denmark har indgået et stærkt samarbejde med Odense Badminton Klub. Vi kan derfor tilbyde dig at spille badminton på højt niveau, mens du er elev på efterskolen.
Se mere på www.sportsacademydenmark.dk
Sådan ser 194 ansøgninger til vores første lærerstillinger og 34 ansøgninger til mellemlederstillingen ud. 
Tusind tak til alle for den overvældende interesse - nu skal der “bare” udvælges de bedste til samtalerne i næste uge 😅.
Efterskolen Sports Academy Denmark har indgået et stærkt samarbejde med Odense Bowlinghal. Vi kan derfor tilbyde dig at spille bowling på højt niveau, mens du er elev på efterskolen.
Se mere på www.sportsacademydenmark.dk
Efterskolen Sports Academy Denmark har indgået et stærkt samarbejde med Odense Curling Club. Vi kan derfor tilbyde dig at spille curling, mens du er elev på efterskolen.
Se mere på www.sportsacademydenmark.dk
Efterskolen Sports Academy Denmark har indgået et stærkt samarbejde med OSF/OASK Dans. Vi kan derfor tilbyde dig at dyrke sportsdans, mens du er elev på efterskolen.
Se mere på www.sportsacademydenmark.dk
Sports Academy Denmark har indgået et stærkt samarbejde med Arcus Bueskytteklub. Her kan du "skyde" på højt niveau, mens du samtidig er elev på efterskolen.
Se mere på www.sportsacademydenmark.dk