Weekender

Efterskolen Sports Academy er en 7-døgnsskole. De fleste efterskoler har et antal ”hjemrejse-weekender” i løbet af året. Her vil vi gerne gøre det anderledes, vores skole er åben i samtlige almindelige weekender. Vi betragter weekender som en væsentlig del af et efterskoleophold – og derfor er hver eneste weekend vi kan holde efterskole en gave, så vi håber, at du vil være på efterskolen så mange weekender som overhovedet muligt.

Du kan typisk deltage i weekender på to måder, enten ”all-in” eller ”basic”. Afhængigt af weekendens program samt dit eget ”kamp-program” kan du godt kombinere de to muligheder.

Du vælger basic-weekend hvis du eksempelvis skal deltage i stævne, turnering, kamp eller lignende i en weekend. Skolen vil selvfølgelig sørge for mad & voksent tilsyn for dig men du kan fokusere fuldt ud på din sport den dag.

All-in betyder at du er klar på at deltage i det program der er lagt for weekend-elevholdet. Indholdet i weekendprogrammer kan selvfølgelig også være varierende i omfang. Det kan være tema-weekender som strækker sig fra fredag aften til søndag eftermiddag – og evt. med overnatning udenfor skolen.

> Bryllupsweekend
> Søskendeweekend
> Survival-weekend
> Bad-taste-weekend
> OL-weekend
> ”Prøv min sport”-weekend

Ovenstående kunne være eksempler på team-weekender, men der vil også være weekender som giver mere mulighed for at ”lave ingenting” og vælge mere til/fra.

Uanset hvordan, så anbefaler vi, at du er på efterskolen så mange weekender som du overhovedet har mulighed for.

Bliv elev eller book et besøg og en rundvisning

Seneste nyt fra Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Click here to Troubleshoot.