Dagsrytme

Vi er en efterskole som prioriterer fællesskabet højt – det betyder fx, at vi har designet en dagsrytme som giver dig mere fritid sammen med dine efterskolekammerater.

Skema
I morgenbåndet har du mulighed for selv at bestemme hvordan du vil bruge en stor del af din tid.

Aktiviteter i morgenbåndet kan være…

Morgentræning i din sport
> Ekstra fysisk træning som styrke eller konditionstræning
> Aktiv restitution som yoga eller mobilitetstræning
> Arbejde med større boglige opgaver
> Fysisk testning (screening ift styrke, mobilitet eller kondition)
> Deltagelse i «ugens workshop» (træningslære, mentaltræning, kost eller andet)

Midt på formiddagen har vi vores daglige fællessamling hvor alle efterskolens elever & medarbejdere mødes fælles til sang, fortælling eller hvad der nu måtte stå på programmet den pågældende dag.

Før og lige efter middag ligger den boglige undervisning koncentreret – dette gælder uanset om det er almindelige faguger eller projektperioder.

Udover det ugentlige møde i k-gruppen, så har du også en individuel samtale med din kontaktlærer hver uge, hvor I blandt andet sammen planlægger næste uges morgenbånd.

Dagens undervisning slutter med hobby-tid inden lektiecaféen åbner sidst på eftermiddagen. Lektiecaféen foregår i caféen hvor der sidder en lærer klar til at hjælpe dig med dine lektier. Lektiecaféen er frivilligt tilbud.

Resten af dagen har du i princippet fri tid til afslapning, hygge med vennerne eller din sport. I løbet af aftenen vil der – udover alle de aktiviteter som I som elever selv sætter i gang – også være mulighed for at deltage i aftenens lærer-igangsatte aftenaktivitet.

Aftenaktiviteter kan være alt muligt fra brætspilscafé over indendørs fodboldturnering til karaoké-aften.

Seneste nyt fra Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Click here to Troubleshoot.