Dagsrytme

Vi er en efterskole som prioriterer fællesskabet højt – det betyder fx, at vi har designet en dagsrytme som giver dig mere fritid sammen med dine efterskolekammerater.

Skema
I morgenbåndet har du mulighed for selv at bestemme hvordan du vil bruge en stor del af din tid.

Aktiviteter i morgenbåndet kan være…

Morgentræning i din sport
> Ekstra fysisk træning som styrke eller konditionstræning
> Aktiv restitution som yoga eller mobilitetstræning
> Arbejde med større boglige opgaver
> Fysisk testning (screening ift styrke, mobilitet eller kondition)
> Deltagelse i «ugens workshop» (træningslære, mentaltræning, kost eller andet)

Midt på formiddagen har vi vores daglige fællessamling hvor alle efterskolens elever & medarbejdere mødes fælles til sang, fortælling eller hvad der nu måtte stå på programmet den pågældende dag.

Før og lige efter middag ligger den boglige undervisning koncentreret – dette gælder uanset om det er almindelige faguger eller projektperioder.

Udover det ugentlige møde i k-gruppen, så har du også en individuel samtale med din kontaktlærer hver uge, hvor I blandt andet sammen planlægger næste uges morgenbånd.

Dagens undervisning slutter med hobby-tid inden lektiecaféen åbner sidst på eftermiddagen. Lektiecaféen foregår i caféen hvor der sidder en lærer klar til at hjælpe dig med dine lektier. Lektiecaféen er frivilligt tilbud.

Resten af dagen har du i princippet fri tid til afslapning, hygge med vennerne eller din sport. I løbet af aftenen vil der – udover alle de aktiviteter som I som elever selv sætter i gang – også være mulighed for at deltage i aftenens lærer-igangsatte aftenaktivitet.

Aftenaktiviteter kan være alt muligt fra brætspilscafé over indendørs fodboldturnering til karaoké-aften.

Seneste nyt fra Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Efterskolen Sports Academy Denmark har indgået et stærkt samarbejde med Kodokan Odense. Vi kan derfor tilbyde dig at dyrke kampsport på højt niveau, mens du er elev på efterskolen.
Se mere på www.sportsacademydenmark.dk
Efterskolen Sports Academy Denmark har indgået et stærkt samarbejde med Svømmeklubben FREM. Vi kan derfor tilbyde dig at dyrke svømning på højt niveau, mens du er elev på efterskolen.
Se mere på www.sportsacademydenmark.dk