Bliv elev på
Efterskolen Sports Academy Denmark

Tak for din interesse i Efterskolen “Sports Academy Denmark” som er en topmoderne sportsefterskole beliggende midt i Odense Idrætspark omgivet af nogle af landets allerbedste idrætsfaciliteter.

Du har følgende tre muligheder for at møde os og blive klogere på vores helt unikke koncept for alle unge, der brænder for deres sport.

Vi er lige glade med på hvilket niveau du dyrker din sport, men du skal være dedikeret og være villig til at bruge mange timer hver uge på træning og dygtiggørelse.

Vi har samarbejdsaftaler med klubber indenfor (næsten) en hvilken som helst sport, så hvis du har lysten og viljen, så har vi et enestående sportsefterskole-setup til dig!

Book et besøg og/eller personlig samtale

  • Vi ønsker et fysisk besøg på skolen
  • Vi ønsker en virtuel samtale
  • Vi ønsker uddybende skriftligt materiale
  • 2021-2022
  • 2022-2023
  • 2023-2024
  • 2024-2025

Brug enten hosliggende formular, hvorefter vi vil kontakte jer eller kontakt vores forstander Thorsten Matthiesen direkte og aftal et tidspunkt for en rundvisning på skolen med en efterfølgende samtale.

Kontakt

Thorsten Matthiesen
tm@sportsacademydenmark.dk
tlf. 27 26 1970

Bemærk, at vi grundet den aktuelle situation kun kan have besøg af én familie ad gangen.

At skolen pt. stadig stadig er under opførsel, gør kun rundvisningen mere spændende og vi har byggehjelme nok også til besøgende 😉

Du kan også gå direkte til vores indmeldelsesblanket – og sikre dig en plads…

Du tilmelder dig her

Magasin
Sports Academy denmark

Få indblik i Sports Academy Denmark og læs om vores visioner og tanker.

Læs magasinet online HER

Eller udfyld herunder og få det sendt til din postkasse

Seneste nyt fra Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Efterskolen Sports Academy Denmark har indgået et stærkt samarbejde med Odense Skøjteklub. Vi kan derfor tilbyde dig træning i skøjteløb, mens du er elev på efterskolen.
Se mere på www.sportsacademydenmark.dk
Efterskolen Sports Academy Denmark har indgået et stærkt samarbejde med Odense Squash Club. Vi kan derfor tilbyde dig træning i squash, mens du er elev på efterskolen.
Se mere på www.sportsacademydenmark.dk
Efterskolen Sports Academy Denmark har indgået et stærkt samarbejde med Odense Roklub. Vi kan derfor tilbyde dig træning i Odense Roklub, mens du er elev på efterskolen.
Se mere på www.sportsacademydenmark.dk
Brænder du for din sport? Altså så meget, at du gerne træner mange timer hver uge?
Hvis ja, så brug din vinterferie og kom på besøg til en personlig samtale på Danmarks mest moderne idrætsefterskole for unge, der brænder igennem!
Kontakt vores forstander Thorsten på tm@sportsacademydenmark.dk eller mobil 27 26 1970.
Vi glæder os til at se dig!
Sports Academy Denmark har indgået et stærkt samarbejde med Juniortennis TCO/FBT. Her kan du spille tennis på højt niveau, mens du er elev på Efterskolen Sports Academy Denmark.
Se mere på www.sportsacademydenmark.dk
Sports Academy Denmark har indgået et stærkt samarbejde med Bueskydning. Her kan du "skyde" på højt niveau, mens du samtidig er elev på Efterskolen Sports Academy Denmark.
Se mere på www.sportsacademydenmark.dk
Pressemeddelelse

FORSTANDER MED PASSION FOR SPORT
Det unikke efterskoleprojekt midt i Odense Idrætspark, Sports Academy Denmark, har fundet sin kommende forstander. Det blev Thorsten Matthiesen der kommer fra en stilling som forstander på Aabybro Sportsefterskole i Nordjylland.

Thorsten er 50 år, stammer fra Slesvig by i Tyskland og er vokset op som en del af det danske mindretal syd for grænsen. En baggrund som helt fra hans ungdomstid har dannet baggrund for det sammenfald af værdier, der har været med til at give udslaget for valget af Thorstens ansættelse.

”Når man vokser op som del af et mindretal, så forventes det som noget af det mest naturlige, at man engagerer sig med liv og sjæl i hele foreningslivet omkring en, det gjaldt uanset om det nu var fodbold, spejder eller skak man dyrkede. For mit vedkommende var det specielt sport i enhver afskygning, der betød noget. Denne forventning om 100% dedikation for en sport, er noget jeg deler med de elever som vi søger til vores spændende efterskoleprojekt midt i Odense by”, udtaler Thorsten.

Efterskolen Sports Academy Denmark henvender sig til unge, der brænder 100% for deres sport. Det er ikke noget krav, at man nødvendigvis behøver at være superdygtig. Vores forventning er blot, at man går helhjertet ind for ens sport med både træning, kost, restitution og ikke mindst hele det mentale aspekt.

Skolen har samarbejdsaftaler med omkring 30 klubber og forbund, som kan tilbyde topseriøs træning i byens pulserende klubliv. Så uagtet hvilken sport man dyrker, så har vi et tilbud til den unge. Skolen bidrager med en hjemlig base og det unikke efterskolefællesskab, som mange unge tit beskriver ”som det bedste år i mit liv”. 

Efterskolens bygning er i skrivende stund under opførelse. Den er færdigbygget i august 2021 hvor det første elevhold kan træde ind i en spritny topmoderne efterskole med en fantastisk flot æstetik, og optimale forhold til både personlig udvikling, undervisning og hyggeligt samvær samtidig med at man kan gå ”all in” på sin sport.

Adspurgt om det er et elitært projekt, svarer den kommende forstander, at det ikke er niveauet men primært passionen, der er afgørende for, om sportsakademiet er den rette efterskole til en.

”Vi åbner efterskoleverdenen for en ny gruppe af unge, som ikke tidligere har kunnet finde et kompromisløst tilbud, der forener efterskole og sport. Og ja vi samler på vindere her på sportsakademiet, vindere i deres eget liv – og det kan man blive på mange måder og mange niveauer”, slutter Thorsten.
Sports Academy Denmark har indgået et stærkt samarbejde med PadelBoxen. Her kan du spille padel på højt niveau, mens du samtidig er elev på Efterskolen Sports Academy Denmark.
Se mere på www.sportsacademydenmark.dk